Kaj vključuje čiščenje in razkuževanje doma

Za nekoliko bolj temeljito čiščenje nam praviloma pogosto primanjkuje časa. Čeprav hišna opravila razdelimo med vse družinske člane, se nam vedno znova zdi, da naš dom ni nikoli povsem tako čist, kot bi si želeli. Ne preostane nam nič drugega, kot da se skupaj lotimo generalnega čiščenja. To pa vsekakor pomeni vsaj dan ali dva temeljitega čiščenja z vsemi potrebnimi pripomočki.

Po drugi strani pa si lahko čiščenje doma povsem poenostavimo. Na trgu si najdemo primeren čistilni servis, ki nam ponuja cenovno dostopno čiščenje stanovanja. V praksi to lahko pomeni, da nas vsaj enkrat na teden ali pa nam mesec obišče strokovno podkovana in izkušena ekipa čistilcev, ki svoje delo opravi na vrhunski način.

Za nekoliko bolj temeljito čiščenje nam praviloma pogosto primanjkuje časa. Čeprav hišna opravila razdelimo med vse družinske člane, se nam vedno znova zdi, da naš dom ni nikoli povsem tako čist, kot bi si želeli.

Čiščenje vseh prostorov stanovanja

Čiščenje stanovanja pod okriljem dobro izbranega čistilnega servisa vključuje čiščenje vseh prostorov doma. Čiščenje spalnice na primer vključuje pripravo ter menjavo posteljnine, brisanje prahu, sesanje ter pomivanje tal, ne nazadnje tudi zunanje čiščenje omar. V dnevnem prostoru profesionalni čistilci obrišejo prah s TV in vseh hi-fi naprav, lestencev, slik ter stenskih luči, sortirajo sedežne elemente, praznijo pepelnike ter smeti, posesajo ter pomijejo tla.

V kopalnici je potrebno očistiti kopalno kad in pipo oziroma tuš kabino ter ploščice v njej, straniščno školjko, umivalnik s pipo, posesati in pomiti tla. Potrebno je tudi temeljito čiščenje vseh ploščic. V kuhinjskem prostoru se ekipa loti čiščenja zunanjega dela nape, zunanjega čiščenja omar, čiščenja štedilnika oziroma indukcijske plošče, kuhinjskega korita ter pipe, brisanja prahu z vidnih površin. Po želji vam lahko očistijo tudi notranjost pečice.

Dodatne storitve pri čiščenju vašega stanovanja

Čiščenje stanovanja na sploh torej praviloma zajema zunanje čiščenje omaric, brisanje prahu vidnih površin, sesanje ter pomivanje tal, praznjenje smeti, čiščenje stikal ter vratnih kljuk.

Sicer pa se lahko odločite tudi za dodatno storitev pri čiščenju. Lahko naročite čiščenje oken vašega doma, čiščenje notranjosti hladilnika, čiščenje notranjosti pečice, ne nazadnje še dezinfekcijo po čiščenju.

Samo štirje koraki do povsem svežega stanovanja

Na trgu lahko najdete kar nekaj odličnih servisov, ki vam lahko omogočijo, da bo vaš dom ponovno svež in videti kot nov, obenem pa tudi povsem varen za uporabo. Preko spleta lahko izberete vrsto konkretne storitve, določite čas za čiščenje stanovanja, varno plačate storitev in ne nazadnje pričnete uživati v dodatnem času.

Similar Posts: