S spomladanskim čiščenjem kože nad gubice

Pomlad je tu in čas je za spomladansko čiščenje, predvsem tiste po 30. letu. Le s pravilno in kakovostno nego boste koži zagotovili, da si povrne prožnost in vlažnost, ki jo je izgubila v mrzli in suhi zimi. Čas je, da kožo ustrezno pripravite na toplejše mesece, jo obogatite z vsemi potrebnimi vitamini in minerali, saj se bo le tako lahko pogumno borila proti staranju in gubicam. Poznamo pravo izbiro za kakovostno nego in to je krema za gubice Lux-Factor 4D.

Zakaj krema za gubice?

Prve gube se začnejo pojavljati med 25. in 30. letom starosti, odvisno od tipa kože. Pri normalni do mastni koži je ta proces kasnejši, medtem ko se pri občutljivejši gubice pojavijo prej. Kdaj ukrepati? Z bolj kakovostno nego za kožo in gube je priporočljivo pričeti po 30. letu. In zakaj je krema za gube Lux-Factor 4D najboljša izbira? Ta prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Čudežna krema, ki z rezultati postreže že po dveh tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Response code: 0;

Nahranite kožo in preprečite gubice

Za to najbolje poskrbi krema za gubice Lux-Factor 4D, ki bo z vsakodnevno uporabo vaši koži nudila celovito in kakovostno obnovo ter na naraven in povsem varen način preprečila nadaljnje staranje kože ter ohranila njen mladosten videz. Na ta način varno poskrbite za osupljivo boljšo strukturo kože brez nevarnih in trajno škodljivih posledic. Idealna kombinacija učinkovin, ki jih vsebuje krema, ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, koža pa je zato napeta in mladostna.

Z vodo nad gubice

Najenostavnejši tretma, ki na vašo kožo blagodejno in pomlajevalno vpliva, je pitje vode. Telesu zagotovite dovolj vode, ki bo kožo navlažila od znotraj. Poleg sveže vode, je priporočljivo piti tudi kakšen nesladkani zeliščni čaj. Za pravi začetek dneva, vsako jutro pred zajtrkom spijte 3 dcl tople vode z limoninim sokom, saj boste s tem spodbudite čistilne procese. Nato tekom celega dneva spijte vsaj dva litra vode. Proces vlaženja bo olajšala tudi krema za gube Lux-Factor 4D, ki jo vsako jutro in večer nanesite na obraz, vrat in dekolte. Koža vam bo hvaležna.

Similar Posts: