Učinkovitost svetlobnih reklam

Svetlobne reklame so zelo učinkovite pri označevanju in oglaševanju objektov, trgovin ter lokalov. PromoLED osvetlitev omogoča nizko porabo energije z visokim učinkom. Na voljo je široka paleta svetlobnih reklam, vključno z vrtečimi, utripajočimi, prelivajočimi in RGB LED osvetlitvami. Prav tako obstajajo standardne svetlobne reklamne table, ki omogočajo cenovno dostopno oglaševanje. Pri podjetju Promotion nudijo tudi pomoč pri razvoju posebnih izvedb reklamnih tabel po vaših lastnih idejah.

Prednosti AluCASE sistema

AluCASE sistem omogoča izdelavo visokokakovostnih in cenovno ugodnih svetlobnih reklam, znanih tudi kot svetlobne kasete. Izdelava napisov tako poteka hitro in učinkovito. Prej so bili svetlobni napisi osvetljeni s fluo svetili ali neonskimi cevmi, kar je zahtevalo pogosto menjavo žarnic in drago vzdrževanje. AluCASE svetlobne table so na voljo v velikostih do 4 x 1,5 metra, tako v enostranski kot dvostranski izvedbi. Izdelane so iz nekorozivnih materialov, kot je eloksirano aluminijasto ogrodje, in plexi sprednja ploskev z napisi ali digitalno grafiko. PromoLED osvetlitev zagotavlja skladnost z zakonskimi omejitvami glede porabe električne energije, varčnost in dolgo življenjsko dobo brez potrebe po vzdrževanju.

Profesionalna izdelava, ki zagotavlja trajen vtis pri strankah.

Kakovostni materiali in izvedbe AluCASE svetlobnih tabel

AluCASE svetlobne reklamne table so izdelane iz visokokakovostnih in nekorozivnih materialov. Na voljo so v enostranski ali dvostranski izvedbi, s konstrukcijo iz eloksiranega aluminija. Sprednja ploskev je narejena iz plexija (PERSPEX) in vsebuje napise ali barvno digitalno grafiko, medtem ko je notranjost osvetljena s PromoLED osvetlitvijo. Montirajo se lahko na zid, konstrukcije ali strehe, pri čemer so nosilci iz aluminijastih profilov, ki zagotavljajo nekorozivnost. Nosilce je mogoče prilagoditi za montažo na težje dostopne, ukrivljene ali stopničaste površine. PromoLED osvetlitev ima 3-letno garancijo ob letnem servisnem pregledu.

Sistem LUMI 2000 za velike svetlobne reklamne table

Za izdelavo velikih svetlobnih reklamnih tabel in napisov se uporablja sistem LUMI 2000. Ta vključuje sistem vpenjanja LUMIFLEX, ki omogoča izdelavo pravokotnih ali poljubnih oblik velikih dimenzij. Sistem obsega aluminijski nosilni profil in LUMIFLEX svetlobno propustno platno, kar omogoča ustvarjanje različnih oblik in velikosti reklam.

Inovativne možnosti izdelave reklamnih tabel

Z uporabo različnih sistemov profilov, materialov in načinov izdelave je mogoče ustvariti reklamne table v nestandardnih oblikah in izvedbah. Napredne tehnologije kot so CNC rezkalna in laserska tehnologija, omogočajo izdelavo izbočenih površin, v katere se vstavijo 3D črke iz plexija, kovine in drugih materialov. Te izkušnje in številni prejšnji projekti zagotavljajo visoko kakovostno in učinkovito izdelavo vseh oblik, ki si jih lahko zamislite.

Similar Posts: