Dve magični sestavini sta hemoroide poslali v davno preteklost!

Dragi moji, verjetno nisem edina, katero so mučili grozni in boleči hemoroidi. Le kadar sem spala, jih nisem čutila. Kar koli sem že počela čez dan, so se aktivirali. In tako iz dneva v dan, iz meseca v mesec. Namesto da bi sedela na zadnjici, sem morala sedeti na boku. Vse dokler tega nekega dne ni opazila moja babica.

Sledilo je vprašanja: “Jana, zakaj tako sediš?” Odprla sem se in povedala babici o svojih mukah. Ko bi vsaj prej to storila, ampak saj veste, sramota ljudem preprečuje mnogo stvari.

Vseeno pa, kot vidite, o hemoroidih govorim v pretekliku. Rešila sem se te muke in jo poslala v davno preteklost!

Moja babica je zdravilka. Suši razna zelišča za čaje, izdeluje sijajne naravne kreme in maže. Veliko je brala o tem in se podučila. Vedno kombinira davno znane naravne zdravilne izdelke s kakšnimi novimi sestavinami. Vedela je, kako pripraviti enostavno mažo za hemoroide. Kako me je ta novica razveselila! Kot da bi hemoroidi že izginili. Babici sem verjela.

Rada bi delila njen recept z vami, to mi je dovolila. Skupaj bi radi pomagali moškim in ženskam, ki zaradi hemoroidov ne morejo normalno živeti. Ta popolnoma naravna mast bo ublažila vnetje in vrnila hemoroide v anus. Pomladila bo kožo anusa, odstranila bolečine, rdečico in srbečico.

Zdravljenje hemoroidov s kokosovo mastjo

To je magična sestavina, ki mi je pomagala. Kokosova mast je blagodejna za hemoroide. Lahko jo kupite v lekarnah ali v trgovinah z zdravo hrano. Babica ji je dodala še eno magično sestavino: suho divjo kamilico. Znana je tudi pod imenom nemška kamilica (Chamomilla recutita). Ima specifičen vonj in zdravilne lastnosti.

Postopek priprave te maže za hemoroide izgleda takole:

– Segrejte kokosovo mast. Mora biti v trdem stanju, ampak dovolj mehka za obdelavo

– Dodajte drobno nasekljano sušeno divjo kamilico. Lahko jo nasekljate v mikserju ali z nožem.

– Dobro premešajte, da se sestavine združijo.

– Narežite peki papir ali aluminijevo folijo na kvadrate 5 x 5 cm.

Potem:

  • Namažite kvadrate z zmesjo kokosove masti in kamilice.
  • Zvijte trakove in dajte v zmrzovalnik za 15 minut. Izgledalo bo kot majhen svinčnik.
  • Po 15 minutah odstranite papir ali folijo.
  • Narežite palčke na koščke dolžine 2,5 cm.
  • Vrnite v zmrzovalnik.
  • Pred spanjem namestite v anus en košček.

Sam postopek izdelave je enostaven in zanimiv. Da arom niti ne omenjam, božanske so. In ni vam treba dolgo čakati, da jo uporabite – samo 15 minut.

Prednost je ta, da se ta mast hitro naredi. To pomeni hitra uporaba in hitri rezultati. Analno področje brez hemoroidov, življenje brez bolečin in normalno opravljanje vseh aktivnosti.

Kokosovo mast za hemoroide lahko uporabite po vsakem praznjenju črevesja. Zaželeno je, da dobro umijete analno področje, potem pa nanesete mast. Jaz sem jo nanašala vsako jutro in večer. S to mažo sem tretirala zunanje in notranje hemoroide. Kaj naj rečem? Simptomi so izginili v samo enem tednu!

Similar Posts: