Majice za rojstnodnevne zabave in druge priložnosti

Na kateri kos oblačila najprej pomislite, ko je treba nase nadeti nekaj preprostega in udobnega. Najverjetneje so majice med njimi, kajneda? A majica je kos oblačila, ki je lahko zasnovana na tisoč in en način. Najpomembneje pa je, da je prave velikosti, ustreznega kroja in barve. Če je na njej še kakšna zabavna slika in napis, pa še toliko bolje.

Majice kot darilo
Majice pa so lahko tudi izjemno dobrodošlo darilo.

Si lahko zamislite, da bi majice kreirali kar sami? To pomeni, da bi le z nekaj kliki ustvarili majico po svojem okusu. Ali pa kateri koli drug kos oblačila. Mislite, da je to sploh možno? Nekateri med vami to veste, saj ste si majico že uspeli narediti sami. Za druge pa je to do tega trenutka veljala misija nemogoče. A če vtipkate v spletni brskalnik besedno zvezo majice na print, boste vstopili v svet, kjer si majico in druge kose oblačil lahko kreirate po svoje.

Zabavne, vesele in še kakšne vrste majic

Lične majice so dobrodošle na skupinskih zabavah oziroma na dogodkih, kot so praznovanje valete, rojstnega dne, dekličine, fantovščine. To v praksi pomeni, da ima na primer skupina ljudi z istimi interesi na sebi enake majice – z istimi napisi in fotografijami ter besedilom. Seveda v primerni velikosti.

Majice pa so lahko tudi izjemno dobrodošlo darilo. A pri tem ne mislimo na povsem klasično majico v neizraziti barvi, brez kakršne koli unikatnosti. Abrahamovcu ali nekomu, ki praznuje okrogli jubilej, lahko v ta namen ustvarimo prav posebno zabavno, veselo in unikatno majico.

Polo majice so elegantnejša izbira

Pri izbiri majice za nekatere med vami še zdaleč ni pomemben samo napis in fotografija na njem. Prav tako ste zahtevni glede barvnega odtenka ter ustrezne velikosti. Še najvažneje pa vam je morda sam kroj majice. Če prisegate na elegantnejša oblačila, je v tem primeru za vas še toliko bolj dobrodošla izbira polo majice.

Preberite naslednji članek: Kape s potiskom so odlično promocijsko sredstvo

Kape so uporabno in predvsem priročno darilo. Vaš logotip se lahko na kape potiska ali veze. Želite imeti unikatno kapo z vašim logotipom, napisom, motivom po želji,…? Kape s potiskom so idealno dopolnilo k potiskanim majicam, lahko pa tudi samostojno darilo.

Polo majice so tudi na sploh zelo priljubljena vrsta majic. So namreč zelo vsestranske. Nič ne bo narobe, če polo majico kombinirate k športnim hlačam. Enako velja, če jo kombinirate z elegantnimi. Na voljo so različne polo majice. Nekateri kupci zlasti prisegajo na takšne z gumbki. 

Similar Posts: