Moške ročne ure v štirih različnih stilih

Moške ročne ure že dolgo niso namenjene le za prikazovanje časa, vendar spadajo pod pomemben del moških modnih dodatkov, ki se jih ni mogoče nikoli naveličati. Napredna tehnologija pa omogoča uporabo različnih funkcij, kot je merjenje korakov, alarmi, LED osvetlitev in vgrajena pametna tehnologija. 

Ti modni dodatki prihajajo tudi v različnih slogih, ki jih moški lahko kombinirajo z različnimi kosi oblačil ali pa za spremembo videza enostavno zamenjajo pašček, ki je lahko gumijast, usnjen, kovinski ali platnen oziroma izdelan iz blaga. Stili modnih dodatkov za na roko se lahko prilagajajo različnim dogodkom in priložnostim, najsi gre za pomembno kosilo s kupcem, nočno zabavo v mestu ali za jutranji tek v naravi. 

Klasične in elegantne ure za poslovneže 


Klasične in elegantne moške ročne ure se odlično podajo k poslovnim oblekam in so tako dobra izbira za vse formalne poslovne dogodke, ki zahtevajo določen slog oblačenja. Ti tradicionalni modni dodatki so tudi idealna izbira za poroke, posebne priložnosti in svečane dogodke. Pri izbiri pa je potrebno paziti, da se barva usnjenega paščka ujema z barvo elegantnih čevljev. 

Robustne kovinske ure z večjim ohišjem 

Kovinska ohišja s kovinskimi pasovi dajejo videz robustne in trpežne ure z modernim dizajnom in visoko zmogljivostjo. Običajno imajo ohišja nekoliko večji premer, poleg tega pa so tudi vrtljiva. Največkrat je ta stil modnih dodatkov izdelan iz nerjavečega jekla, poda pa se k športno elegantnim oblačilom. 

Pametne ure z gumijastimi paščki za športne navdušence 

Tisti moški, ki se veliko ukvarjajo s športom, potrebujejo zmogljive ure s pametno tehnologijo. Tehnologija lahko zajema kronograf, štoparico ter merjenje športne aktivnosti. Največkrat so ti modni dodatki za na zapestje izdelani iz vodoodpornih materialov ter iz lahkega gumijastega paščka, zato da je nošenje čim bolj udobno. 

Preberite naslednji članek: Kape s potiskom so odlično promocijsko sredstvo

Kape so uporabno in predvsem priročno darilo. Vaš logotip se lahko na kape potiska ali veze. Želite imeti unikatno kapo z vašim logotipom, napisom, motivom po želji,…? Kape s potiskom so idealno dopolnilo k potiskanim majicam, lahko pa tudi samostojno darilo.

Modni dodatki z urnim mehanizmom za vsakodnevne priložnosti 

Modne in trendovske moške ročne ure za vsakodnevne priložnosti je mogoče naročiti v spletni trgovini na naslovu www.rocneure.si. Ti modni dodatki prihajajo tudi v različnih barvah in materialih paščkov, kot je blago in vedno bolj popularen silikon. Največja prednost teh ur pa je v tem, da lahko izbirate med različnimi motivi, barvami in napisi znotraj ohišja, ki uro še dodatno personalizirajo in prilagodijo vašemu stilu. Similar Posts: