Nujno rabim nov telefon!

Telefon se vedno pokvari takrat, ko ni treba. Kar naenkrat neha delati, recimo. Ne preostane ti drugega, kot da telefon čim prej neseš na servis ali pa kupiš novega. V resnici ti velikokrat ostane samo zadnja možnost, saj je popravilo pogosto skoraj tako drago kot nakup novega. Če si bolj na tesnem z denarjem, to lahko predstavlja problem, saj sodobni telefoni niso ravno poceni. Vsaj tako misli večina ljudi. Vedno več pa jih na srečo ve, da obstajajo tudi Xiaomi mobilni telefoni, ki so zelo kvalitetni, pa še poceni.

Xiaomi mobilni telefoni v teoriji in praksi

V teoriji velja, da so Xiaomi mobilni telefoni načeloma precej neznani, a kvalitetni. Poleg tega pa slovijo po nizkih cenah. To zelo prav pride v primeru, ko nujno rabiš nov telefon in imaš omejen budget. Čeprav seveda na začetku neki dokaj neznani blagovni znamki težko zaupaš. Gre namreč za kitajsko blagovno znamko, ki jo večina ljudi sploh ne pozna. A na raznih forumih in na sploh na spletu se najde veliko navdušenih uporabnikov, ki imajo s to firmo pozitivne izkušnje.

Vas zanima moja izkušnja? Najprej sem bila zelo skeptična, predvsem pa me je skrbelo, da sem po nepotrebnem zapravila denar. A moj telefon še vedno dela, čeprav ni stal veliko denarja. Poleg tega pa ima prav vse funkcije, ki jih potrebujem. V bistvu sem z njim zelo zadovoljna, saj mu prav nič ne manjka. Poleg tega dela zelo dobre fotografije, baterija pa tudi zdrži precej dolgo. Z nakupom sem tako postala ena tistih uporabnikov, ki nima prav nobene slabe izkušnje s kupljenim telefonom. Pa tudi naveličala se ga ne bom še zelo dolgo, saj dela hitro in učinkovito kot urica.

Kje kupiti?

Xiaomi mobilni telefoni se lahko kupijo v različnih spletnih trgovinah. Sama sem svojega kupila na wayteq.si, saj slovenski spletni trgovini nekako bolj zaupam. Če s kupljenim slučajno ne bi bila zadovoljna, bi lažje uredila vračilo izdelka in vse ostalo. Poleg tega pa sem bila zelo zadovoljna s hitro dostavo, kar je še posebej super v primeru, ko telefon nujno potrebuješ čim prej. Pa tudi cena samega telefona ni bila nič višja kot na tujih straneh.

Similar Posts: