Nosilec za pametni telefon nam olajša vožnjo

Dandanes je popolnoma normalno, da imamo vedno s seboj svoj prenosni telefon. Temu je tako, saj smo tako vedno dosegljivi prijateljem, družinskim članom ter kolegom iz službe. Res pa je, da je velika verjetnost, da nam bo med vožnjo avtomobila zazvonil telefon. Če se na klic javimo, ogrožamo sebe in druge udeležence v prometu. To pa zato, ker z eno roko držimo telefon, z drugo pa volan. Tako imamo slabši nadzor nad vozilom, kar pa je lahko zelo nevarno. Če pa uporabljamo nosilec za telefon v avtu, pa lahko varno opravljamo in prejemamo klice med vožnjo.

Z nosilcem lažje opravljamo klice v vozilu

Med vožnjo je težko in tudi nevarno držati mobi v rokah. Nosilec za telefon za avto pa namestimo na prezračevalne reže za klimo, vetrobransko steklo, ali pa armaturno ploščo. Tako ga imamo možnost strateško namestiti v vozilu na najboljši položaj. S tem pa si zagotovimo, da lahko uporabljamo brez-ročno klicanje z aktivacijo zvočnika, ki se nahaja v telefonu. Tako lahko brez skrbi prejemamo klice, ne da bi mogli odmakniti roke z volana.

Nosilec za telefon
Med vožnjo je težko in tudi nevarno držati mobi v rokah.

Uporaba navigacije je veliko lažja

Moderni pametni telefoni so zelo sposobni računalniki, ki imajo vgrajenih veliko funkcij. Tako se lahko poslužimo navigacije oziroma GPS sistema v našem telefonu, ko ga potrebujemo. To pa je veliko lažje, če je nosilec za telefon v avtu nameščen v vidnem položaju. Tako lahko med vožnjo spremljamo točno lokacijo našega vozila. S tem pa se izognemo situacijam, kjer ponesreči zgrešimo izvoz z avtoceste, zavijem v napačno ulico ipd.

Preberite si še naslednji članek: Odlični tiskalniki za domačo in poslovno uporabo

Kartuše Canon Pixma pa so narejene tako, da jih brez težav hitro in učinkovito zamenjamo. Tako bodo tudi novi in neizkušeni uporabniki lahko zamenjali izrabljene kartuše z novimi.

Povežimo telefon z računalnikom v avtomobilu

Moderna vozila imajo vgrajen računalnik z tehnologijo Bluetooth. To pa nam omogoča, da naš mobi povežemo z radijem. Tako lahko poslušamo shranjeno muziko, avdio knjige ipd., ko se vozimo v službo. Z nosilcem za telefon za avto, pa je to veliko lažje, saj vidimo zaslon naše naprave. Tako imamo vpogled v podrobnosti digitalne vsebine, ki se trenutno predvaja.

Polnjenje telefona med vožnjo

Dandanes lahko na spletnih straneh, kot je www.gizzmo.si, zasledimo ogromno številno različnih avtomobilskih nosilcev za telefon. Pri tem pa je velika prednost, da obstajajo modeli z različnimi funkcijami, ki nam močno olajšajo uporabo mobija med vožnjo. Tako poznamo:

Nosilci s funkcijo brezžičnega polnjenja

Moderni telefoni, ki uporabljajo tehnologija Qi omogočajo, da polnimo svojo napravo brezžično. Pri tem pa lahko brez omejitev uporabljamo telefon za opravljanje klicev, navigacijo, poslušanje muzike ipd.

Nosilci s funkcijo polnjenja preko USB vhoda

Dandanes še vedno večino mobijev uporablja USB vhod za polnjenje. Tako so nekateri nosilci opremljeni s polnilnim USB kablom, ki polni mobi med tem, ko ta stoji na nosilcu. Tako lahko med vožnjo hitro napolnimo telefon, tudi če ga uporabljamo za opravljanje klicev in druga opravila.

Pravilna uporaba mobija med vožnjo je zelo preprosta, če uporabljamo nosilec. Tako bomo bolj učinkovito prejemali klice, poslušali glasbo ipd. Obenem pa ne bomo ogrožali pešcev, motoristov ter voznikov osebnih in tovornih vozil, ki jih bomo srečali na cesti.

Similar Posts: