Izdelamo vam internetno stran

Hitra in kakovostna izdelava spletnih strani po nizki ceni? Le kdo si tega ne bi želel! Vendar pa je največkrat tako, da nizka cena pomeni slabšo kakovost izdelave, visoka kakovost slednje pa zviša ceno in pogosto tudi upočasni dokončanje projekta. Pri iskanju izvajalca je torej nujno iskati nekoga, ki bo spletno stran naredil kakovostno, hkrati pa zato delo ne bo trajalo preveč časa in zanj ne bo računal preveč.

Kaj pomeni kakovost pri izdelavi spletnih strani?

Velikokrat se govori o tem, da mora biti izdelava spletnih strani kakovostna. Predvsem izdelava spletnih trgovin. A kaj sploh to pomeni? Kakšna je kakovostna internetna stran oziroma kakšni so kriteriji za kakovost? Naj vam naštejemo le nekaj glavnih lastnosti, ki jih mora imeti vsaka internetna stran, za katero lahko rečemo, da je kakovostna:

– prilagojenost specifičnosti vaše dejavnosti

– premišljeno napisana in brezhibno zasnovana programska koda

– hitro delovanje brez težav

– moderno oblikovanje in izbrane fotografije

– prilagojenost za mobilne naprave

– stran mora biti pred objavo testirana

– možnost naknadnega vnosa novih podatkov, slik in drugih sprememb

– enostaven uporabniški vmesnik

Kako hitro je spletna stran narejena?

Izvajalci, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani, vedo, da največ časa vzame načrtovanje. V tej fazi se boste morali dogovoriti o vseh podrobnostih vaše bodoče internetne strani, o tem, kaj točno potrebujete, kako bodo razdeljeni meniji oziroma navigacija, boste sami priskrbeli fotografije in besedila, bo na strani tudi blog … Možnosti je namreč zelo veliko in včasih se je težko odločiti med njimi. Ko bo načrtovanje končano, pa je internetno stran treba le še izdelati: čas izdelave je odvisen od zahtevnosti in tega, za kako obsežno stran gre.

Koliko stane spletna stran?

Če želite točno vedeti, koliko vas bo stala izdelava, čim prej pokličite ms3.si oziroma jim pošljite povpraševaje. V njem navedite čim več podatkov o vaši bodoči internetni srani, saj boste tako dobili tudi bolj natančne informacije o predvideni ceni. Po tem se boste dogovorili še za sestanek, na katerem boste dorekli podrobnosti – o času izdelave ter o ceni. Nato pa se delo lahko začne! Med tem morate poskrbeti še za gostovanje in domeno, nato pa sledi le še objava vaše nove internetne strani!

Similar Posts: