Kamera za snemanje športnih podvigov

Tehnologija kamer je napredovala do te mere, da lahko ujamemo tudi najbolj nepozabne trenutke do izredne podrobnosti. To pa je povzročilo, da so športne kamere postale izredno popularne. Omenjene naprave so obenem tudi zelo cenovno ugodne, združljive z modernimi računalniškimi napravami, ter imajo dolgo življenjsko dobo baterij oziroma akumulatorja. Dejstvo je, da med vožnjo s kolesom, smučanjem, surfanjem ipd. le stežka posnamemo dogajanje. Če pa smo opremljeni s kamero za šport, pa lahko vse najbolj adrenalinske trenutke ujamemo v digitalni obliki in jih delimo s prijatelji in družino.

Več možnih kotov snemanja

Pri uporabi športnih kamer imamo eno veliko prednost. Ta pa je možnost snemanja z več kotov. Omenjene kamere so narejene, da lahko posnamejo športnika pri izvajanju trikov na več načinov. Tako jo lahko namestimo na čelado ali drug položaj na telesu športnika, ki bo zagotavljal obilico akcijskih posnetkov. Zaradi majhnost, pa lahko kamero tudi postavimo na desko za surfanje, krmilo za kolo ali motor, armaturno ploščo ipd.

Kamera, ki jo lahko lažje prenašamo okoli

Večina športnih kamer je zelo majhnih po velikosti. Temu je tako, saj nam to omogoča, da jo s seboj prenašamo. Poleg tega pa nas tako sama naprava ne bo motila pri telesni aktivnosti, vožnji z vozilom, upravljanju padala in drugih aktivnostih, kjer moramo biti popolnoma zbrani. 

Tehnologija športnih kamer je posebej prilagojena ujetju najbolj burnih in akcijskih trenutkov pri raznovrstnih športih.

Kamero za šport lahko tako brez težav prenašamo s seboj v kovčku, torbi, nahrbtniku ipd. Tako ne bomo potrebovali s seboj nositi velikih etuijev in druge opreme, da zaščitimo kamero pred možnimi poškodbami.

Leče, ki ujamejo vsak akcijski trenutek 

Tehnologija športnih kamer je posebej prilagojena ujetju najbolj burnih in akcijskih trenutkov pri raznovrstnih športih. Enako pa lahko tudi ujame odzive in občutke samega športnika v FULL HD in višji ločljivosti.

Večina modernih kamer za snemanje športa uporablja leče s širokimi koti. Tako imenovane širokokotne leče lahko zajamejo večji kot samega dogajanja. Tako je možno posneti samega športnika med akcijskim dogajanjem, obenem pa lahko tudi vidimo okolico okoli njega. Sama kamera je narejena tako, da s perspektivnim snemanjem doseže ali celo preseže obseg, ki ga je možno videti s človeškim očesom.

Možnost snemanja v vseh zahtevnih okoljih

Akcijska ali športna kamera je narejena za uporabo v ekstremnih okoljih in razmerah. Tako mora biti odporna na zmrzal, vročino, vodo, udarce in mnoge druge elemente. To pa pomeni, da je ne bomo mogli zlahka poškodovati. Vse te lastnosti pa pomenijo, da je to naprava, ki je izredno trdoživa. To pa pride zelo prav med športnimi podvigi, saj se hitro zgodi, da nam kamera pade na tla.

Vrhunske kamere za šport je možno zaslediti na www.wayteq.si. Na omenjenem naslovu pa so tudi na voljo vrhunski GPS sistemi, pametne ure, bluetooth zvočniki ipd.

Preberite si še članek o prednosti pripomočka za mobilne telefone.

Similar Posts: