Vrhunska oblačila in oprema za motoriste

Vsak motorist si želi kakovostno in vzdržljivo opremo ter oblačila za vožnjo z motorjem. Primerna oprema nudi vozniku zaščito pred padci ter zagotavlja bolj udobno vožnjo. To pa poveča koncentracijo in odzivnost, ki sta zelo pomembni za ohranjanje varnosti. To pa je najlažje zagotoviti, če izberemo kakovostna motoristična oblačila priznane znamke, kot je iXS. To je že več kot 100 let staro švicarsko podjetje, ki je pričelo obratovati kot majhna delavnica za motorje v letu 1906. Dandanes pa zaposluje preko 500 ljudi ter ima več kot 12 podružnih podjetij.

Naravi prijazna vlakna

Velik ponos znamke iXS je ta, da večino motorističnih in kolesarskih oblačil izdeluje iz reciklirane plastike. Tako se zmanjša pritisk na naravne vire, obenem pa se zagotovi vrhunska kvaliteta samih oblačil. Napredni procesi izdelave zagotovijo, da je material jaken, hlač, čelad in druge opreme izredno lahek in udoben za nositi.

Oblačila iXS pa so opremljena s tehnologijo Ultra-Fresh. Omenjena tehnologija preprečuje razvoj bakterij in plesni, ki sta zadolženi za razvoj neprijetnega vonja. Posebni aditivi v oblačilih ohranjajo tkanino svežo, čisto in brez vonja.

Napredne čelade za najvišjo varnost

Motoristične čelade in čelade za skuter iXS so zasnovne tako, da imajo ojačano zaščito na občutljivih delih glave. Njihovo ohišje pa je narejeno iz FRP materiala, ki je polimer ojačan z vlakni. Tako se zniža debelina in teža čelade. Pri tem pa se ohrani čvrstost in varnost same čelade. S posebno tehnologijo notranje ojačitve čelade, pa se še poveča strukturna čvrstost samega ohišja.

Velik ponos znamke iXS je ta, da večino motorističnih in kolesarskih oblačil izdeluje iz reciklirane plastike.

Ixs motoristične čelade imajo optimiziran pretok zraka. Tako ima motorist konstantno in optimalno zračenje čeladnega prostora. Topel zrak pa se odvaja iz čelade preko nameščenih zračnih lukenj.

Tradicionalna motoristična oblačila za moške in ženske

Posebna vrsta oblačil od podjetja iXS so narejena za moške in ženske. So klasičnega izgleda, vendar ohranjajo svojo funkcionalnost, udobje in varnost. V tej kategoriji lahko najdemo usnjene in tekstilne jakne, ki jih iXS izdeluje že več kot 40 let.

Vsa klasična oblačila so narejena iz najboljših materialov ter imajo vgrajene najnovejše zaščitne funkcije. Tako dosegajo najvišje standarde brez kompromisov, kar se tiče zaščite in varnosti. To pa lahko potrdijo različni doseženi CE standardi, ki so certifikati zdravja, udobja, varnosti in zaščite okolja.

Znamka na katero prisegajo športniki in atleti

iXS tesno sodeluje z različnimi športniki in atleti že več kot 40 let. Tako se oblačila neprestano spreminjajo, da zadovoljijo potrebe najbolj zahtevnih uporabnikov.

Za športnike so iXS motoristična oblačila in oprema idealna izbira. Temu je tako, saj se dobro prilegajo vozniku in mu nudijo zelo visoko raven zaščite.

Ne glede na naš motor in stil vožnje lahko najdemo pravšnja iXS motoristična oblačila in opremo na spletni strani www.yogi.si. Prednost omenjene blagovne znamke je ta, da nudi vrhunsko opremo za motoriste po dostopnih cenah. Obenem pa imajo oblačila, čelade ter zaščitna opremo zelo dolgo življenjsko dobo.

Preberite si še naslednji članek z naslovom: Izboljšajmo izgled našega motorja

Similar Posts: