Ocena vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 24 HP

Kot pri vseh izdelkih podjetja Husqvarna so uporabljeni materiali odlične kakovosti, zlasti pri sedežu. Ugotovili smo, da je ta sedež eden najbolj udobnih, tudi v primerjavi z dražjimi kosilnicami.

Pri Husqvarna YTH24V48 je menjalnik hidrostatičen in upravlja se ga s pedali. Zaradi tega menimo, da je traktor zelo enostaven za uporabo. Obstajajo tudi številne druge prestave za naprej in nazaj, ki vam pomagajo pri premagovanju hribov ali težkega terena. To je odlično na morem terenu, saj se lahko spustite na nižjo prestavo in tako pridobite oprijem na kolesih.

Če imate veliko zemljišče, boste zagotovo uživali v dejstvu, da ima traktor tempomat. To je pravi božji dar, ko kosilnico uporabljate dlje časa, v vročih dneh, ali ko kosite v ravni liniji.

Elektronsko krmiljeno / aktivirano rezilo za enostavno upravljanje in učinkovito upravljanje rezil.

V sklopu rezalne glave boste našli tehnologijo indukcije zraka. To je zasnovano tako, da optimizira pretok zraka v in okoli rezalne glave. Zaradi tega se poveča funkcionalnost in učinkovitost rezanja.

Majhen volan in odlično oblikovana sprednja in zadnja kolesa traktorju Husqvarna YTH24V48 (https://www.lawngonewild.com/husqvarna-yth24v48-review/) omogočajo zelo majhen obračalni krog.

Sistem s tremi rezili pomaga pri zagotavljanju odlične kakovosti rezanja med vsako uporabo.

Dobro nameščeno in vedno uporabni držalo za pijačo desno od voznika (pivo ali voda se prileže!)

Kaj ni tako odlično?

Kot pri številnih kosilnicah v tem cenovnem razredu, nam ni bilo preveč všeč, ko smo preverili raven goriva. Vse je v redu, ko imate veliko goriva v rezervoarju, toda, ko ga skozi delo porabljate, je težko preveriti, koliko vam ga je ostalo. Rad bi imel nekakšno opozorilo, ko se približujem zadnjim kilometrom.

Ne spreglejte tudi zelo informativni članek z naslovom “Kdo izvaja namestitev avtomatskega namakalnega sistema?“.

Similar Posts: