Snežna freza Troy Bilt 2410 Storm

Glede na to, za kaj bomo frezo uporabljali, jo drugi modeli prehitijo zaradi pomanjkanja bolj sodobnih funkcij. Ampak za to ceno dobimo solidno dvostopenjsko snežno frezo, za katero je značilna tradicionalna delavnost. Ampak za večjo učinkovitost, bolj ergonomske kontrole in boljšo zanesljivost bo nakup dražjega stroja boljša izbira, in razlika v ceni med snežna frezo Troy Bilt 2410 in tistimi z uporabniku prijaznimi funkcijami se hitro manjša.

Zima v Chicagu piha, na srečo je tako tudi z Troy-Bilt 2400 Storm. Dovolj heca, vreme v Chicagu je brutalno. Temperature pod ničlo so stalnica in skoraj vsakdanji pojav. Z vsem tem snegom in pluženjem se je moj dovoz vse bolj zmanjševal pod snežnimi kupi snega. Takoj, ko je Troy-Bolt 2410 Storm prišel, je začel z delom, ki mi bo vrnil moj dovoz. Rinil sem ga v ledene snežne kupe in sčasoma dobil moj dovoz nazaj. Izmetna cev lahko meče sneg v željeno smer, medtem ko čistite snežne kupe. Ta snežna freza je odlična za zime v Chicagu.

Lani smo testirali Storm Tracker 2690 XP, ki je Cadillac snežnih frez. 2410 je dvostopenjska snežna freza. Ko enostopenjska enostavno ni dovolj ali vam preveč drsi, boste želeli imeti dvostopenjsko. Skozi zamete gre kot vroč nož skozi maslo, Snežna freza Troy Bilt 2410 Storm pa ima tudi nastavke za dodatne svedre. Širina frezanja je 60 cm, višina pa 53 cm. Kakovost tega stroja je dobra. Veliki odsevni trakovi so prijeten varnostni dodatek in zaradi barve boste vidni. To je dobro, ko se boste veliko obračali po ulici.

Similar Posts: