Lastnosti majhnega žara z dvema gorilnikoma Weber Spirit II E-21

Weberjeva linija žarov »Spirit« sega od manjših žarov z dvema gorilnikoma do tistih s tremi + stranski gorilnik. Spirit II E-210 je na dnu družine kot preprost model z dvema gorilnikoma.

Kakovost oblikovanja in izdelave

Spirit II E-210 je dobro izdelan; kuhalna površina je izdelana iz litega aluminija, ki je bolj trpežen kot jeklo, ki se običajno nahaja v drugih žarih. Poleg tega je površina prevlečena s porcelanom, ki pomaga preprečevati bledenje, luščenje in rjavenje ter jo je lažje očistiti. Leva stranska polica se zloži, da zavzame manj prostora, ko ni v uporabi. Na starejšem modelu sta bili obe polici zložljivi.

Pokrov ima termometer, nameščen v sredini, čeprav vedno priporočamo, da imate pri roki dober digitalni termometer.

Stranske police in gorilne cevi so iz nerjavečega jekla, rešetke pa iz litega železa in prevlečene s porcelanom, ki zagotavljajo vrhunsko zadrževanje toplote in praženje v primerjavi s tanjšimi žičnimi rešetkami. Poleg tega rešetke za kuhanje ne potrebujejo začimbe in so pripravljene za uporabo naravnost iz škatle.

Weber Spirit II E-210 ima 10-kg jeklenko (prodaja se posebej) in vgrajen merilnik goriva (ki določa preostalo gorivo glede na težo jeklenke), tako da vedno veste, koliko plina imate.

Stranske police iz nerjavečega jekla zagotavljajo prostor za pladnje in pripravljalno delo. Poleg tega ima vsaka polica na koncu tri kljukice za orodje, ki zagotavljajo priročno mesto za obešanje ščetk, klešč itd.

 

Similar Posts: