Prednosti kegeratorja EdgeStar KC 2000

Prednosti:

Zelo nizka temperatura: Kegerator EdgeStar KC2000 je eden najhladnejših kegeratorjev na trgu. Ima sposobnost, da doseže temperature okoli ničle, tako da bo vaše pivo ohlajeno ves čas.

Enostavna postavitev: Vsebuje enostaven priročnik za postavitev s slikami po korakih, ki vas vodijo skozi postopek postavitve. Velja za enega najpreprostejših kegeratorjev v smislu postavitve.

Elegantna oblika: Ima elegantna črna vrata iz nerjavečega jekla in črno ohišje, zaradi česar je lep dodatek k vsakemu prostoru.

Izoliran stolp: V pivskih ceveh se vzdržuje enakomerna temperatura zaradi izolacijske pene, ki prekriva notranje stene stolpa.

Zunanja jeklenka s CO2 z merilnikom tlaka: Jeklenka za CO2 prihrani dvakrat več ogljikovega dioksida, ker je nameščena zunaj kegeratorja. Jeklenka ima pritrjen lahko čitljiv merilnik.

Primerna zmogljivost: Kegerator KC2000 lahko sprejme standardne Sankey sodčke polne velikosti.

Vključeni so vsi potrebni deli: Naprava EdgeStar KC2000 je opremljena z vsemi deli, ki so potrebni za montažo (jeklenka z CO2, regulator, spojnica, cev za pivo, stolp, pladenj za kapljice, pipa in ročaj za pipo).

Lahko se uporabi tudi kot hladilnik: Kegerator EdgeStar KC2000 se lahko pretvori v majhen hladilnik z odstranljivimi policami.

Kolesa za mobilnost: Je zelo prenosljiv in ga je mogoče prevažati na kolesih.

Vsi sestavni deli so narejeni v ZDA in so NSF odobreni.

Slabosti:

Zapleti s temperaturo: Lahko pride do nekaterih zapletov v zvezi s temperaturo, vendar jih je mogoče popraviti tako, da se obrnete na službo za stranke podjetja EdgeStar, ki vam bo nato poslala preprosta navodila o tem, kako spremeniti nastavitve termostata, da dobite želeno temperaturo.

Hrupna: Naprava je prejela kritike zaradi občasnega hrupa.

Kegerator EdgeStar (KC2000) je odlična izbira za ljubitelje piva. S svojo izjemno nizko temperaturno zmogljivostjo, preprosto montažo, kakovostnimi kolesci in elegantno obliko bo vsekakor vreden vašega denarja.

Ali imate pogosto zabave, kjer ponudite pivo kot eno od izbranih pijač za odrasle? Če je tako, morate resno razmisliti o kegeratorju EdgeStar KC2000 za točenje vašega piva.

Similar Posts: