Bosch Tronic 3000 T električni mini grelnik vode

Majhen 15-litrski rezervoar se prilega pod vašo umivalnik, da zagotavlja toplo vodo tam, kjer jo potrebujete. Električni grelnik je enostaven za vzdrževanje. Hitra stopnja izkoristka odpravlja dolgotrajno čakanje na vročo vodo. 98% toplotna učinkovitost. Stekleni rezervoar ponuja odlično izolacijo. Priključi se v 120-voltno vtičnico.

Bosch Tronic 3000 T električni mini grelnik vode – mnenje

Pranje rok ali čiščenje umazanih posod v mrzli ali mlačni vodi med mrzlimi zimskimi meseci je neprijetno in nevšečno. Potrebujete električni bojler z majhnim rezervoarjem, ki zagotavlja toplo vodo, kjer jo potrebujete. Boschevi električni grelniki z majhnim rezervoarjem Tronic 3000 T lahko skoraj takoj zagotovijo nekaj litrov tople vode.

Rezervoar z majhno prostornino

Serija Bosch Tronic 3000 T ima majhen notranji stekleni rezervoar za vodo, ki je izoliran s peno, ki ne vsebuje klorofluoroogljikov. Na voljo so tri velikosti rezervoarjev: 9 litrov, 15 litrov in 26 litrov.

Grelnik vode zagotavlja skoraj takojšnjo toplo vodo. Vendar pa majhnost notranjega mini rezervoarja pomeni, da zagotavlja dovolj tople vode za kuhinjsko korito, vendar ne dovolj za polnjenje kadi ali za prhanje.

Stopnja izkoristka

Stopnja izkoristka tople vode za te grelnike je 6,8 GPH pri 32°C. Stopnja izkoristka bo krajša ali daljša, odvisno od temperature vhodne hladne vode. Na splošno zagotavlja dober izkoristek temperature.

Vodni tlak

Boschev Tronic 3000 T ima razpon vodnega tlaka 150 psi. Če je tlak vode v vašem vodnem sistemu previsok, boste morali namestiti regulator tlaka vode, da preprečite nepotrebno puščanje iz razbremenilnega ventila na vrhu grelnika. Zagotoviti morate način, da odvečna voda varno odteče iz razbremenilnega ventila. To je lahko težavno, če je nameščeno v omari.

Prilega se v notranjost omare pod kuhinjsko pomivalno korito, razbremenilni ventil pa še vedno potrebuje prostor za sprostitev nadtlaka.

Temperaturno območje

Temperaturno območje grelnika vode je od 18 do 63°C. Temperaturo lahko nadzirate z obračanjem zunanjega gumba na sprednji strani.

Similar Posts: