Denar na današnji dan

Živimo v težkih časih, denarja primankuje, vsi smo nekako potrti, v depresiji ali pa nas grabi tesnoba oz. Razočaranje. Politika ne naredi nič pametnega, da bi lahko živeli bolje, saj se večino časa kregajo med seboj, kdo bo zasedel kakšen stolček, namesto, da bi se ukvarjali s tem, kako bi lahko v Sloveniji zakrpali celoten sistem in tako ljudem, ki pošteno delajo in plačujejo davke omogočili boljše, lepše življenje, ki si ga nedvomno zaslužijo! Denarja primankuje, to je stavek, ki ga največkrat slišimo v teh časih. Ljudje so brez denarja, država je brez denarja, prav tako vsak, ki ga boste vprašali. Ampak kje za vraga pa je potem ves denar? Saj pravijo, da je danes na svetu več denarja, kot ga je kdaj prej bilo.

Treba se je samo osredotočiti na pritok denarja, usemriti svojo energijo v nekaj, kar imamo radi in v nekaj, od česar bomo lahko živeli. Saj to ni prva kriza v zgodovini človeštva, pa tudi zadnja prav gotovo ni, tako da ne smemo se smiliti sami sebi, saj to ne bo prineslo nobenega napredka. Moramo se ustaviti, pogledati situacijo iz vseh zornih kotov in nadaljevati. Prav gotovo se bo našel nekdo, ki bo povedal neko pozitivno idejo ali strategijo, s katero bomo ljudje spet uspeli uspostaviti neko normalno življenje.

Denar je vedno bil problem in precej verjetno tudi vedno bo problem. Če ne za enega, bo pa za drugega. Tako pač je in s tem se moramo sprijazniti. Na kateri strani bomo, je pa predvsem odvino od nas samih, saj smo sami pisatelji naše usode.

Pozitivne misli in pozitiven pogled na svet bo poskrbel, da bomo izžarevali energijo in k sebi pritegnili veliko lepših stvari, kot smo jih sedaj, ko smo bili slabe volje, razočarani, tesnobni ali celo depresivni. Če bomo stopili skupaj nam lahko uspe in tako bomo zaživeli polno in srečno življenje!

Similar Posts: