Eliptični trenažer Nordic Track CXT 910 ima tehnologijo iFit

Glede na značilnosti Nordic Tracka CYT 910 je to precej dober nakup. Če iščete eliptični trenažer, ki je zelo trden z veliko funkcijami in zanimivimi programi, boste morda želeli razmisliti o Nordic Track CXT 910.

Z vidika cene in dejstva, da dobite to, kar ste plačali, je CXT precej dober v primerjavi z drugimi eliptičnimi trenažerji v tem cenovnem razredu.

Nastavljivi pedali so zanimiva značilnost in resnično ločijo ta eliptični trenažer od drugih v tem cenovnem razredu. Kombinirajte to s precej velikim okvirjem, kakovostno konstrukcijo, izjemnimi funkcijami in odlično podporo za stranke.

Posebne lastnosti

Obstaja nekaj zelo zanimivih lastnosti na Nordic Track CXT 910. Prvič, na CXT 910 sta dve nagibni poziciji. Z uporabo dveh položajev nagiba lahko z vadbo spreminjate količino intenzivnosti. S povečanjem naklona lahko močneje trenirate mišice in pod različnimi koti.

Drugič, Nordic Track CXT 910 uporablja tehnologijo Reflex Step. Ta tehnologija vsebuje natančne pedale, ki reagirajo dvakrat z vsakim korakom.

Tretjič, CXT 910 ima tehnologijo iFit.

Ocena

Na splošno je Nordic Track CXT 910 zelo trden eliptični trenažer in vreden ogleda.

V prvi vrsti je Nordic Track odlično ime na trgu fitnes opreme in tudi zelo priznano. Poklical sem enega od svojih lokalnih trgovin za fitnes in se pozanimal o izdelku. Niso ga imeli na zalogi, vendar ga je eden od njihovih strokovnjakov za fitnes poznal in mi dal nekaj informacij.

Od cenovno ugodnih modelov eliptičnih trenažerjev je Nordic Track CXT 910 med najboljšimi. Sodobni eliptični trenažer se je dejansko razvil iz nordijske naprave za smučarske proge – tako so bili v poslu že nekaj časa.

Cena: 599.00 dolarjev

Similar Posts: