Modne klubske mizice, kot nalašč za dnevno sobo

Klubske mizice so popolnoma neločljiv element opreme vsake dnevne sobe. So zaključni pripomoček, ki pa ima zelo praktično uporabo, še posebej pri sprejemanju gostov. Katere klubske mizice za dnevno sobo so trenutno najbolj priljubljene in kaj govori v prid njihove izbire?

Klubske mizice v glamuroznem slogu

Glamurozni slog notranje opreme je eleganca z dodatki v odtenkih zlate, bele in črne, te barve pa lahko vključimo tudi v obliki klubskih mizic. Zanimiva varianta je pohištvo z miznimi ploščami iz stekla ali marmorja, ter izrazitimi nogami. Zaradi uporabljenih materialov so takšne mize običajno težje, zato so bolj trdne in dajejo vtis razkošja.

Klubske mizice so popolnoma neločljiv element opreme vsake dnevne sobe. So zaključni pripomoček, ki pa ima zelo praktično uporabo, še posebej pri sprejemanju gostov.

Lesene klubske mizice so še vedno priljubljene

Tisti, ki imajo radi naravne zaključne materiale, kot je les, bodo v aktualnih trendih našli tudi nekaj zase. Pri lesenih klubskih mizicah so v zadnjem času še posebej priljubljene različice v kombinaciji s kovino, ki združujejo sodobnost s klasiko in s tem dajejo notranjosti poseben značaj.

Kovinske klubske mizice

Kovina je eden od zaključnih materialov, ki so v zadnjih sezonah tudi zelo priljubljeni. Še posebej je primeren za moderne, mansardne in minimalistične interierje, za katere je tudi vse več zanimanja. Pomembno je, da imajo stranke velike možnosti pri izbiri projektov, ki so pogosto res sofisticirani, zlasti ko gre za okvirje in zaključne detajle.

Kombinirane klubske mizice

Za tiste, ki imajo raje nenavadne rešitve, so namenjene kombinirane klubske mizice. Najpogosteje gre za dva majhna, dvojna kosa pohištva, ki se nekoliko razlikujeta po velikosti. Postavljena sta drug ob drugega, kar pomeni, da lahko hkrati pridobite dodaten prostor za preživljanje prostega časa in odlaganje drobnarij. Takšno pohištvo je mogoče tudi razdeliti, kar vam omogoča, da ga postavite točno na mesta, kjer nam ga manjka.
Kot vidite, je trenutno na voljo veliko res modnih in zanimivih klubskih mizic za dnevno sobo, kar vam omogoča veliko izbiro. Katero varianto boste izbrali?

Similar Posts: