Najboljši znanstveni kompleti 4M za zabavne dejavnosti ob koncu tedna

Za starše so izjave otrok, da jim je dolgčas, precej pogost pojav. Znanstveni kompleti ali kompleti 4M so eden od načinov, kako zaposliti otroke ter hkrati nadgraditi in utrditi temeljna naravoslovna znanja, ki so se jih naučili v šoli. 

Z njimi se lahko učijo tudi doma, saj jim pomagajo pri stalnem učenju, znanost pa postane otipljiv, aktiven in zabaven predmet. Spodaj je predstavljenih le nekaj najboljših naravoslovnih kompletov iz 4M, ki bodo otroke vseh starosti zagotovo zabavali več ur in poskrbeli, da jim ne bo dolgčas! 

Vulkanski izbruhi so mogoči v kopeli, na mizi ali celo v kozarcu. Ta žepni znanstveni pripomoček je eden od znanstvenih kompletov 4M, ki navdušuje ne le otroke, temveč tudi otroke po srcu.

Sončni robot 3 v 1 

Ta komplet, ki je kot nalašč za otroke, stare 8 let in več, je sestavljen iz treh različnih robotov, ki jih poganja sončna energija in lahko hodijo, tečejo in plezajo po vrvi. To je odličen uvod v gradnjo in robotiko

Gojenje kristalov

S to razburljivo in zabavno kemijsko opremo lahko otroci sami vzgajajo čudovite kristale. Otroci, stari 14 let in več, se bodo zagotovo vedno znova vračali in spremljali rast svojih kristalov. 

Potapljaška podmornica 

Začnite otroke učiti o kemijskih reakcijah, ko bodo opazovali podmornico, ki se potopi in se s pomočjo pecilnega praška spet vrne na površje. 

Avto na hladilniku

Čas je, da navijete avtomobilček in ga položite na hladilnik. Otroci naj začudeno opazujejo, kako se majhen avtomobilček oprime površine hladilnika in se dvigne, ko kljubuje sili gravitacije. To je eden od tistih znanstvenih kompletov 4M, ki jih je zelo zabavno gledati. 

Žareče človeško okostje 

Otroci lahko izdelajo celotno človeško okostje iz mavca. Za barvanje kosti in njihovo sestavljanje lahko uporabijo barve, ki se svetijo v temi, in jih sestavijo z uporabo njihovih znanstvenih imen. Kot eden najboljših znanstvenih kompletov 4M otroke uči, kako okostje služi kot opora telesu. 

Bobnar na smetišču 

Ta prikupni nagrajeni robot ponuja otrokom priložnost, da škatle, kozarce in avtomobile spremenijo v lasten bobnarski set. Vse, kar morajo storiti, je, da sestavijo robotskega bobnarja, si izmislijo edinstven ritem in melodijo ter kadar koli in kjer koli priredijo koncert v živo. 

Magnetni dirkač 

Ta dirkalnik za premikanje ne potrebuje voznika ali celo baterij. Odkrijte magnete in njihovo mogočno moč ter kako jih lahko uporabite za vožnjo tega dirkalnika po hiši. 

Žepni vulkan

Vulkanski izbruhi so mogoči v kopeli, na mizi ali celo v kozarcu. Ta žepni znanstveni pripomoček je eden od znanstvenih kompletov 4M, ki navdušuje ne le otroke, temveč tudi otroke po srcu. 

Gibki pesek in vulkan

Naj dinozavre pogoltne vaš bazen z gibljivim peskom. Navdušen bodi nad mistično močjo, ko se okostja dinozavrov počasi potapljajo pod peskom. Če jih pozneje odkrijete in sestavite, je to še bolj zabavno, lahko pa ustvarite tudi vulkanski izbruh. Pomislite na to kot na kul in zabavno prazgodovinsko dramo! 

Similar Posts: