Strije so nepravilnost kože , ki povzročajo mnogim osebam težave

Zato so tudi strije tudi pogosto izražena želja po izboljšanju, cilj je ponovno lepa koža . Strije nastanejo zaradi izgube elastičnosti kože ter stanjšanja površinskega sloja zaradi različnih vzrokov. Kožo vsi razumemo, ko samoumevno ter vsemogočno. Vendar s svojim življenjem nanjo zelo vplivamo, ter ji tudi onemogočamo njen popoln izgled. Površina kože je natančno določena osnova, ki se je sposobna tudi prilagajati spremembam. Seveda na ustrezne načine, predvsem pa skozi ustrezno časovno obdobje. Vsem razumljiva sprememba je povečanje ali zmanjšanje telesne teže, kateri se mora koža prilagoditi. Za strije so poleg spremembe telesne teže pogost vzrok tudi biokemične in hormonske spremembe v telesu.

Odprava je bila v preteklosti zaznamovana s številnimi neprijetnimi izkušnjami, danes se strije odpravlja na veliko bolj naraven način. Gre za upoštevanje znanih naravnih procesov in sposobnosti delovanja človeškega organizma. Človeška koža je sposobna regeneracije ter odprave nepravilnosti, če ji damo čas ter pravilno pristopimo k reševanju nastalih težav. Naravna metoda strije odpravi z mikrocirkulacijo, prekrvavitvijo ter regeneracijo kožnega tkiva.

Učinki terapije se kažejo na izboljšani prekrvavitvi, večji elastičnosti koži, zapognjenju in zmehčanju brazd, zagorelosti ter pridobitvi zdravega tena kože ter preko razstrupljanja. Ker je sprožen naraven proces, so v sami osnovi odpravljene velike pomanjkljivosti predhodnih metod. To so predvsem poškodbe kože, posegi na kožo ter razni drugi nenaravni pristopi in učinki. Koža je zaradi naravne metode lepa in privlačna, prav tako je lahko izpostavljena soncu. Zato je mogoče strije odpravljati ter hkrati uživati v popolnem življenju. Učinki se ne kažejo zgolj na koži, ampak tudi na boljšem delovanju telesa in organizma kot celote. Proces razstrupljanja poskrbi, da se iz telesa in organizma odstranijo nekoristne in strupene snovi. S tem se telo čisti, organi pa so postopoma manj obremenjeni ter posledično začnejo delovati bolje.

Strije so velik problem.

http://www.lineasnella.si/programi/terapije/biodermogeneza/

 

Similar Posts: