Avtomobilski gumi tepihi za vse letne čase

Nepogrešljiv del vašega vozila so tudi tepihi oziroma preproge, ki so lahko narejene iz različnih materialov. Najbolje pa se zagotovo obnesejo gumi tepihi za avto. Nepogrešljivi so zlasti v zimskem času, ker vozilo na zelo učinkovit način ščitijo pred snegom, blatom ter ostalo umazanijo. Pomembno je, da se avtomobilski tepih tesno prilega notranjosti vsakega modela vozila. Izbirajte med takšnimi, ki so tudi privlačnega videza in z učinkovitim dizajnom. Izjemno dobrodošlo je še, da imajo avto tepihi višji rob, ki dobro preprečujejo razlitje vode.

Gumi tepihi za avto svoje prednosti pokažejo tudi v poletnem času. Čeprav številni vozniki v svoj avto v tem času namestijo raje tekstilne preproge, te še zdaleč niso tako učinkovite kot tiste, ki so narejene iz gume. Dobro ozaveščeni lastniki oziroma uporabniki torej veliko raje posežejo po tepihu iz gume, saj je veliko preprostejši za vzdrževanje.

Gumi avto tepih odlično kljubuje poletni nevihti

Tudi v poletnem času v vozilo lahko vstopite z mokrimi in umazanimi čevlji, če vas na primer nepričakovano ujame nevihta ali pa se vračate s plaže. Vlaga, pesek in druge manj ugodne zadeve se v tekstilni tepih hitro zažrejo. To kaj kmalu postane odlično leglo za nastanek škodljivih bakterij.

Tepihi za avto iz gume v celoti zadržijo umazanijo in vlago.

Bakterije ne povzročajo samo sila neprijetnega vonja, temveč tudi negativno vplivajo na vaše zdravje. Razvoj bakterij lahko zmanjšate, če boste tekstilne tepihe v avtu redno in izjemno natančno čistili.

Mokro ali suho čiščenje gumi avto tepiha

Tepihi za avto iz gume v celoti zadržijo umazanijo in vlago. To nato na zelo preprost način odstranite s pomočjo suhega ali mokrega čiščenja. V gumi tepihih se ne morejo nabirati iglice, kamenčki in druga umazanija, tako kot se to dogaja v tekstilnih tepihih.

Če ste v poletnem času redni gost kampov, potem so avto gumi tepihi še toliko bolj dobrodošla izbira za vas. Izbirajte med takšnimi tepihi za avto iz gume, ki v primeru visoke temperature ne bodo oddajali neprijetnega vonja. Dobra izbira gumi tepiha je zlasti odvisna od kakovosti same gume.

Za nakup vam priporočamo vrhunske gumi tepihe Gledring, ki so vam po ugodnih cenah na voljo v spletni prodajalni.

Preberite si še naslednji članek: Razlogi za izbiro kvalitetnega motornega olja

Similar Posts: